Stek Magazine:
Binnenkijken met Remy Meijers

17.01.2018
Dat we fan zijn van de interieurontwerpen van Remy Meijers is geen geheim. Alles is even mooi en perfect in balans. In deze editie van Stek Magazine geeft Remy ons een kijkje in een prachtig project in Vleuten.
MP4 - 3M

Stijlvol Wonen:
On top of the world

10.01.2018
Je woont op het platteland maar wilt af en toe ook genieten van het stadsleven? Dit stel zocht en vond een pied-à-terre in Amsterdam. Het penthouse in een negentiende-eeuws grachtenpand lieten ze helemaal inrichten door Remy Meijers.
PDF - 4M

Excellent Wonen:
Voorpublicatie: Villa in 't Gooi

13.12.2017
Bij deze villa in ’t Gooi liepen het ontwerp van het interieur en exterieur vrijwel parallel, waardoor de mogelijkheden bij het invullen van de plattegrond groot waren. In het nieuwbouwproject zijn alle keuzes, tot op het kleinste detail, weloverwogen. Die ruimte was er vanwege een eerdere samenwerking met de opdrachtgever.
PDF - 2M

The art of living:
Remy Meijers geeft op eigen wijze identiteit aan penthouse

08.12.2017
Dit negentiende-eeuwse grachtenpand en voormalig kantoorgebouw in Amsterdam zou voor de bewoners aanvankelijk compleet in nieuwbouwstaat worden opgeleverd. Maar zij konden zich niet helemaal vinden in de voorgestelde layout en gaven Remy Meijers daarom de opdracht zowel de indeling aan te passen als het totale interieur te ontwerpen.
PDF - 7M

EIGEN HUIS & INTERIEUR:
50 SHADES OF REMY MEIJERS

17.11.2017
‘Alle details zijn van belang in het geheel,’ zei interieurontwerper Remy Meijers (1974) vorige maand nog in Eigen Huis & Interieur. Niet alleen wij besteedden de afgelopen jaren ruimschoots aandacht aan zijn interieurprojecten, trouwe kijkers van RTL Woonmagazine kennen hem ook als een van de vaste designers van het tv-programma.
PDF - 276K

EIGEN HUIS & INTERIEUR:
DE MENSELIJKE MAAT

27.10.2017
Stuk voor stuk weten ze ruimtes feilloos te ‘scannen’. Drie interieurarchitecten over wat hun vak zo interessant maakt: de zoektocht naar schoonheid en leefbaarheid.
PDF - 1M

RESIDENCE:
ROOM OF ELEGANCE

01.09.2017
‘De kracht van een interieur schuilt niet in poespas,’ aldus Remy Meijers, ‘maar in rust en aandacht voor details.’
PDF - 206K

STIJLVOL WONEN:
RUIMTE IN OVERVLOED

01.09.2017
Je koopt een huis met daarachter een schuur. Wat als je die als woonruimte integreert? Het resultaat is een riante woning voor een gezin met drie kids. En dat allemaal tussen Utrecht en een mooi stuk natuurgebied in.
PDF - 3M

STEK MAGAZINE:
5 PROJECTS BY REMY MEIJERS

01.07.2017
Interieurarchitect Remy Meijers staat bekend om zijn rustige interieurs. Zijn visie: als de basis goed is, creëer je met weinig een prachtige, serene uitstraling. Voor STEK Magazine koos hij vijf projecten waar hij trots op is.
MP4 - 7M

DE ULTIEME GIDS VOOR APPARTEMENTEN:
DRIE PROJECTEN

01.04.2017
Bij de inrichting van dit appartement in een voormalige woonhuis en jongensinternaat aan de Vecht wilden ontwerper Remy Meijers en zijn opdrachtgevers niet voorbij gaan aan het unieke karakter van het monumentale bouwwerk.
PDF - 965K

THE ART OF LIVING:
DE MISSIE VAN REMY MEIJERS

01.12.2016
Het tekenen zat er al vroeg in bij Interieurarchitect Remy Meijers! De zeer bewuste keuze voor het vak tekenen op de middelbare school bleek dan ook bepalend voor zijn verdere carrière. Net als de liefde voor de kleur grijs overigens, een kleur die hij op jonge leeftijd zelf al op de muren van zijn slaapkamer verfde.
PDF - 15M

RESIDENCE:
REMY MEIJERS

01.11.2016
Zijn interieurs zijn zó goed doordacht, dat ze eruitzien alsof het zo heeft moeten zijn. Remy Meijers wist door vastberadenheid en heel hard werken een sterk merk te worden. ‘Ik gok nergens op.’
PDF - 815K

EXCELLENT WONEN:
HET REMY MEIJERS HUIS

01.09.2016
Remy Meijers. Hardwerkende interieurarchitect. Loyale ontwerper. Een man met een visie. ‘Als je binnenstapt in een Remy Meijers-huis voelt het interieur vanzelfsprekend. Van de grote lijnen tot het bedlinnen en de handdoeken in de kast.’
PDF - 3M

LEVEN! MAGAZINE:
‘IK SPEEL EEN SPEL MET STRUCTUREN’

01.09.2016
Remy Meijers woont met zijn vrouw Tineke in een zeventiende-eeuws grachtenpand in het centrum van Utrecht. De interieurarchitect, onder meer bekend van RTL Woonmagazine, heeft er ook zijn kantoor. De gevel van het karakteristieke bouwwerk weerspiegelt een rijke historie, maar daarachter ontvouwt zich een andere wereld. Daaraan is zijn signatuur duidelijk afleesbaar.
PDF - 215K

EXCELLENT WONEN:
HET MERK REMY MEIJERS

01.12.2015
‘Grappig dat het nu wel een feit is. Ik heb er bewust naar toe gewerkt om dit te bereiken. Jarenlang knokken, je eigen pad volgen en normaal blijven doen; dit alles heeft er uiteindelijk toe geleid’, aldus Remy Meijers over het feit dat zijn naam inmiddels een merk is geworden.
PDF - 1M

STIJLVOL WONEN:
MADE BY REMY MEIJERS

01.09.2015
De ‘man van de grijstinten’ bewees heel Nederland dat kleurloos niet per se gelijk staat aan saai en dat luxe juist te vinden is in soberheid. Remy Meijers’ visie kan op steeds meer aanhangers rekenen, waardoor de interieurarchitect op korte tijd werd gekatapulteerd tot tv-ster, huisontwerper van verschillende merken en interieurgoeroe pur sang.
PDF - 4M