RESIDENCE:
ROOM OF ELEGANCE

01.09.2017
‘De kracht van een interieur schuilt niet in poespas,’ aldus Remy Meijers, ‘maar in rust en aandacht voor details.’
PDF - 206K

STIJLVOL WONEN:
RUIMTE IN OVERVLOED

01.09.2017
Je koopt een huis met daarachter een schuur. Wat als je die als woonruimte integreert? Het resultaat is een riante woning voor een gezin met drie kids. En dat allemaal tussen Utrecht en een mooi stuk natuurgebied in.
PDF - 3M

STEK MAGAZINE
5 PROJECTS BY REMY MEIJERS

01.07.2017
Interieurarchitect Remy Meijers staat bekend om zijn rustige interieurs. Zijn visie: als de basis goed is, creëer je met weinig een prachtige, serene uitstraling. Voor STEK Magazine koos hij vijf projecten waar hij trots op is.
MP4 - 7M

DE ULTIEME GIDS VOOR APPARTEMENTEN:
DRIE PROJECTEN

01.04.2017
Bij de inrichting van dit appartement in een voormalige woonhuis en jongensinternaat aan de Vecht wilden ontwerper Remy Meijers en zijn opdrachtgevers niet voorbij gaan aan het unieke karakter van het monumentale bouwwerk.
PDF - 965K

THE ART OF LIVING:
DE MISSIE VAN REMY MEIJERS

01.12.2016
Het tekenen zat er al vroeg in bij Interieurarchitect Remy Meijers! De zeer bewuste keuze voor het vak tekenen op de middelbare school bleek dan ook bepalend voor zijn verdere carrière. Net als de liefde voor de kleur grijs overigens, een kleur die hij op jonge leeftijd zelf al op de muren van zijn slaapkamer verfde.
PDF - 15M

RESIDENCE:
REMY MEIJERS

01.11.2016
Zijn interieurs zijn zó goed doordacht, dat ze eruitzien alsof het zo heeft moeten zijn. Remy Meijers wist door vastberadenheid en heel hard werken een sterk merk te worden. ‘Ik gok nergens op.’
PDF - 815K

EXCELLENT WONEN:
HET REMY MEIJERS HUIS

01.09.2016
Remy Meijers. Hardwerkende interieurarchitect. Loyale ontwerper. Een man met een visie. ‘Als je binnenstapt in een Remy Meijers-huis voelt het interieur vanzelfsprekend. Van de grote lijnen tot het bedlinnen en de handdoeken in de kast.’
PDF - 3M

LEVEN! MAGAZINE:
‘IK SPEEL EEN SPEL MET STRUCTUREN’

01.09.2016
Remy Meijers woont met zijn vrouw Tineke in een zeventiende-eeuws grachtenpand in het centrum van Utrecht. De interieurarchitect, onder meer bekend van RTL Woonmagazine, heeft er ook zijn kantoor. De gevel van het karakteristieke bouwwerk weerspiegelt een rijke historie, maar daarachter ontvouwt zich een andere wereld. Daaraan is zijn signatuur duidelijk afleesbaar.
PDF - 215K

EXCELLENT WONEN:
HET MERK REMY MEIJERS

01.12.2015
‘Grappig dat het nu wel een feit is. Ik heb er bewust naar toe gewerkt om dit te bereiken. Jarenlang knokken, je eigen pad volgen en normaal blijven doen; dit alles heeft er uiteindelijk toe geleid’, aldus Remy Meijers over het feit dat zijn naam inmiddels een merk is geworden.
PDF - 1M

STIJLVOL WONEN:
MADE BY REMY MEIJERS

01.09.2015
De ‘man van de grijstinten’ bewees heel Nederland dat kleurloos niet per se gelijk staat aan saai en dat luxe juist te vinden is in soberheid. Remy Meijers’ visie kan op steeds meer aanhangers rekenen, waardoor de interieurarchitect op korte tijd werd gekatapulteerd tot tv-ster, huisontwerper van verschillende merken en interieurgoeroe pur sang.
PDF - 4M