NIEUWS

NIEUW ONTWERP: APPARTEMENT AAN ZEE

Het Albertplein vormt het kloppend hart van Knokke, de Belgische kustplaats waar natuur en cultuur elkaar ontmoeten. Op een steenworpafstand verschijnt in een van de mondaine appartementencomplexen nog voor de zomer een interieur dat door Remy ontworpen is. Daarbij heeft hij nadrukkelijk rekening gehouden met de ligging. Niet alleen het uitzicht op zee, maar ook de lichtinval is bepalend. Daarom is aan de zuidkant gekozen voor natuursteen panelen aan de wand. De matte afwerking zorgt ervoor dat het licht niet reflecteert, terwijl de tekening refereert aan de beweging van de nabijgelegen Noordzee. Voor de wand aan de noordzijde is de keus gevallen op beton ciré (gepolijst beton). Het unieke karakter van het materiaal tempert de lichtinval. Blikvanger in het interieur vormen de bar en eettafel, die als een sculptuur in de ruimte geplaatst worden.