Nieuw project: ingrijpende klus in Wassenaar

31.10.2018
Een baken van moderniteit in een dorp van rieten daken. Met die veelzeggende woorden omschreef dagblad NRC drie jaar geleden een door architect Henk Wegerif (1988-1963) ontworpen villa in Wassenaar uit 1925. De huidige staat mag dan slecht zijn, aan de contouren van het woonhuis is de grandeur van weleer nog altijd afleesbaar. Die krijgt komende jaren opnieuw vorm, onder meer door  de betrokkenheid van Remy. Onlangs presenteerde hij de eerste schetsen aan de eigenaren van het pand. 
Lees verder

Tafel Bold robuust statement voor Odesi

17.09.2018
Nieuw in de collectie van Odesi is de essenhouten eettafel Bold. Met het karakteristieke uiterlijk borduurt Remy voort op tweede eerdere onderwerpen, de Slide en de Solid. De vormentaal is hetzelfde, maar de uitstraling is door de vorm en het kleurgebruik zo mogelijk nog robuuster. De volgende twee kleurencombinaties zijn mogelijk: essen silk met een beigegrijs onderstel of essen charcoal met een zwart onderstel. Meer informatie is te vinden op de website van Odesi.
 
Lees verder

Remy beantwoordt vragen in Culemborg

12.09.2018
Altijd al willen weten waar Remy zijn inspiratie vandaan haalt? Of wat zijn drijfveren zijn? Zondag 16 september beantwoordt hij vanaf 10.00 uur dergelijke vragen tijdens de consumenteninspiratiedag in het ETC Design Center Europe in Culemborg. De consumentendag biedt een unieke gelegenheid om een kijkje te nemen in de wereld van de interieurprofessional. Niet alleen Remy, ook zijn collega’s Osiris Hertman en Paul Jongerius verzorgen er presentaties.
Lees verder

Nieuws