Verstilling in de natuur

18.09.2023
Een architectonisch meesterwerk in één van de meest ongerepte natuurgebieden die Nederland rijk is. Een bijzonder hoogstaande en duurzame droomvilla die alle zintuigen prikkelt. De ogenschijnlijke stapeling van subtiel verspringende blokken en toch rustige architectuur, maakt een gedurfd statement te midden van de lokale, veelal traditionele residentiële bouwstijl.
Lees verder

In the picture: Penthouse Den Haag

14.07.2023
De uitdaging bij dit penthouse in de ambassadebuurt van Den Haag was om de ruimte zo optimaal mogelijk te benutten. Het royale oppervlak is zo ingedeeld dat vrijwel ieder vertrek uitzicht biedt op de parkachtige omgeving. Steekwoord in het ontwerp is luxe, wat spreekt uit de toepassing van uiteenlopende materialen. Het door Remy ontworpen meubilair en het hoge detailniveau maken het plaatje compleet.
Lees verder

OPGELEVERD: MONUMENTALE LOFT UTRECHT

01.12.2022
In de binnenstad van Utrecht is het verleden nooit ver weg. In dit rijksmonument uit 1890, ontworpen door architect P.J. Houtzagers, zetelde tot de jaren tien van de vorige eeuw een prinsgezinde Oranjesociëteit. Daarna huisvestte het statige gebouw de Centrale Raad van Beroep. In de jaren negentig zijn er appartementen in gemaakt. Ondanks die bewogen historie is het interieur deels nog intact.
Lees verder

Nieuws