Nieuwe opdracht: ontwerp voor Villa Ibiza

20.07.2021
Een gevoel van vrijheid, natuurlijke materialen en lichte tinten typeren de Ibiza Stijl. Vanzelfsprekend is het een inspiratiebron voor Remy bij het interieurontwerp van een villa op een steenworp afstand van Ibiza Stad. Toch zal zijn ontwerpstijl met architectonische elementen en een gedetailleerde afwerking in het eindresultaat zichtbaar zijn. De indeling van de villa is niet alleen afgestemd op de wensen van de toekomstige bewoners, maar ook op het uitzicht. Om het zomerse gevoel van het eiland te benadrukken worden binnen zandtinten in allerlei schakeringen gecombineerd met gebleekt hout.
Lees verder

Nieuw ontwerp: een unieke vakantiewoning

17.05.2021
De ligging van het Zuid-Portugese Sagres is in veel opzichten ideaal. Een prachtplek voor een vakantiewoning, zo oordeelden Remy en zijn vrouw, die er een stuk grond kochten om een huis op te bouwen. Een woning in de traditionele architectuur, daar voelde hij niets voor. Evengoed wilde hij recht doen aan de omgeving. Dus ontwierp hij een vakantievilla waarin zijn specifieke ontwerptaal en authentieke elementen samenkomen. Opvallend is het open karakter van de villa die door de situering op het ruime perceel voldoende privacy biedt.
Lees verder

Unieke deurencollectie voor TWIN DOORS

11.01.2021
Een deur is zoveel meer dan een sluitpost, vindt Remy. Het is een sfeermaker in huis. Vandaar dat hij speciaal voor TWIN DOORS – gespecialiseerd in taatsdeuren – een bijzondere collectie deuren ontworpen heeft. Uniek aan de collectie voor TWIN DOORS  is het brede spectrum aan kleuren en materialen. Van onder meer glas, hout, steen en metaal tot brons, champagne, licht grijs en rosé. Door te variëren krijgt iedere deur een eigen karakter.
Lees verder

Nieuws