In the picture: Penthouse Den Haag

14.07.2023
De uitdaging bij dit penthouse in de ambassadebuurt van Den Haag was om de ruimte zo optimaal mogelijk te benutten. Het royale oppervlak is zo ingedeeld dat vrijwel ieder vertrek uitzicht biedt op de parkachtige omgeving. Steekwoord in het ontwerp is luxe, wat spreekt uit de toepassing van uiteenlopende materialen. Het door Remy ontworpen meubilair en het hoge detailniveau maken het plaatje compleet.
Lees verder

OPGELEVERD: MONUMENTALE LOFT UTRECHT

01.12.2022
In de binnenstad van Utrecht is het verleden nooit ver weg. In dit rijksmonument uit 1890, ontworpen door architect P.J. Houtzagers, zetelde tot de jaren tien van de vorige eeuw een prinsgezinde Oranjesociëteit. Daarna huisvestte het statige gebouw de Centrale Raad van Beroep. In de jaren negentig zijn er appartementen in gemaakt. Ondanks die bewogen historie is het interieur deels nog intact.
Lees verder

OPGELEVERD: RIANTE VILLA AAN HET WATER

03.03.2023
Luxe materialen en een gedetailleerde afwerking. Daarvan zijn de eigenaren van deze riante woning in Lelystad gecharmeerd. Het is dan ook niet vreemd dat ze voor de herinrichting van de villa bij Remy terecht kwamen. Ook in dit geval stelde die zichzelf de vraag hoe je de ruimte op een zo optimaal mogelijke manier kunt opwaarderen. Het antwoord? Maatwerk.
Lees verder

Nieuws