OPGELEVERD: RIANTE VILLA AAN HET WATER

03.03.2023
Luxe materialen en een gedetailleerde afwerking. Daarvan zijn de eigenaren van deze riante woning in Lelystad gecharmeerd. Het is dan ook niet vreemd dat ze voor de herinrichting van de villa bij Remy terecht kwamen. Ook in dit geval stelde die zichzelf de vraag hoe je de ruimte op een zo optimaal mogelijke manier kunt opwaarderen. Het antwoord? Maatwerk.
Lees verder

OPGELEVERD: MONUMENTALE LOFT UTRECHT

01.12.2022
In de binnenstad van Utrecht is het verleden nooit ver weg. In dit rijksmonument uit 1890, ontworpen door architect P.J. Houtzagers, zetelde tot de jaren tien van de vorige eeuw een prinsgezinde Oranjesociëteit. Daarna huisvestte het statige gebouw de Centrale Raad van Beroep. In de jaren negentig zijn er appartementen in gemaakt. Ondanks die bewogen historie is het interieur deels nog intact.
Lees verder

OPGELEVERD: LANDHUIS AAN ZEE

19.11.2022
Aan dit Landgoed aan Zee is goed afleesbaar hoe de zichtlijnen in het interieur de grens tussen binnen en buiten doen vervagen. In vrijwel alle ruimtes fungeert de buitenruimte als decor waarin het dagelijks leven zich afspeelt. Het gebruik van natuurlijke materialen versterkt dit gevoel nog eens extra.
Lees verder

Nieuws