Nieuw ontwerp: een unieke vakantiewoning

17.05.2021
De ligging van het Zuid-Portugese Sagres is in veel opzichten ideaal. Een prachtplek voor een vakantiewoning, zo oordeelden Remy en zijn vrouw, die er een stuk grond kochten om een huis op te bouwen. Een woning in de traditionele architectuur, daar voelde hij niets voor. Evengoed wilde hij recht doen aan de omgeving. Dus ontwierp hij een vakantievilla waarin zijn specifieke ontwerptaal en authentieke elementen samenkomen. Opvallend is het open karakter van de villa die door de situering op het ruime perceel voldoende privacy biedt.
Lees verder

Unieke deurencollectie voor TWIN DOORS

11.01.2021
Een deur is zoveel meer dan een sluitpost, vindt Remy. Het is een sfeermaker in huis. Vandaar dat hij speciaal voor TWIN DOORS – gespecialiseerd in taatsdeuren – een bijzondere collectie deuren ontworpen heeft. Uniek aan de collectie voor TWIN DOORS  is het brede spectrum aan kleuren en materialen. Van onder meer glas, hout, steen en metaal tot brons, champagne, licht grijs en rosé. Door te variëren krijgt iedere deur een eigen karakter.
Lees verder

Showroom Remy Meijers Collectie

07.12.2020
Omdat in de interieurprojecten van Remy alle elementen zoveel mogelijk met elkaar in balans zijn, ontwerpt hij het meubilair ervoor bij voorkeur zelf. Daaruit is de Remy Meijers Collectie ontstaan. Alle ontwerpen zijn sinds kort bij elkaar gebracht in De Lightboxx aan de A28 in Nijkerk. Geïnteresseerden kunnen daar op afspraak terecht.

Klik hier voor meer foto's van de showroom.
Lees verder

Nieuws