Tafel Bold robuust statement voor Odesi

17.09.2018
Nieuw in de collectie van Odesi is de essenhouten eettafel Bold. Met het karakteristieke uiterlijk borduurt Remy voort op tweede eerdere onderwerpen, de Slide en de Solid. De vormentaal is hetzelfde, maar de uitstraling is door de vorm en het kleurgebruik zo mogelijk nog robuuster. De volgende twee kleurencombinaties zijn mogelijk: essen silk met een beigegrijs onderstel of essen charcoal met een zwart onderstel. Meer informatie is te vinden op de website van Odesi.
 
Lees verder

Remy beantwoordt vragen in Culemborg

12.09.2018
Altijd al willen weten waar Remy zijn inspiratie vandaan haalt? Of wat zijn drijfveren zijn? Zondag 16 september beantwoordt hij vanaf 10.00 uur dergelijke vragen tijdens de consumenteninspiratiedag in het ETC Design Center Europe in Culemborg. De consumentendag biedt een unieke gelegenheid om een kijkje te nemen in de wereld van de interieurprofessional. Niet alleen Remy, ook zijn collega’s Osiris Hertman en Paul Jongerius verzorgen er presentaties.
Lees verder

Overzichtswerk Nederlandse interieurdesign

31.08.2018
The Best Dutch Interior Design. Dat is de titel van een overzichtswerk dat afgelopen week in Amsterdam gelanceerd is in het bijzijn vande top van het Nederlandse interieurdesign. In het boek is ruim aandacht voor de Historische Villa in Amersfoort, een project van Remy dat eerder verscheen in Simply Elegant. In een persoonlijk interview vertelt Remy over zijn drijfveren, zijn affiniteit met design en zijn passie voor interieurs.
Lees verder

Nieuws