Remy gaat samenwerken met Cosentino

07.10.2019
Remy maakt in zijn projecten regelmatig gebruik van de producten van Cosentino. Het Spaanse bedrijf is wereldmarktleider in de productie en distributie van innovatieve oppervlakken voor architectuur en design. Beide partijen hebben elkaar nu definitief gevonden. Onlangs besloten Remy en Cosentino een samenwerking aan te gaan. Dat betekent dat Remy, hier op de foto met key accountmanager Floris Driessen, aan de slag gaat met de materialen van Cosentino. Het is nog niet bekend wanneer de eerste resultaten van de samenwerking te zien zullen zijn.
Lees verder

Presentatie The Best Dutch Interior Design 02

30.09.2019
De top van de Nederlandse interieurarchitectuur verzamelde zich vrijdag 27 september in de voormalige Diamantbeurs in Amsterdam voor de presentatie van The Best Dutch Interior Design 02. Van Remy is het project Herenhuis tussen water en stad opgenomen. Andere interieurarchitecten waarvan werk gepubliceerd is, zijn onder meer Linda Lagrand, Robert Kolenik, Mariska Jagt, en Fran├žois Hannes. Het boek is verschenen bij Hoog Design en kan via de site worden besteld.
Lees verder

Nieuw ontwerp: hoofdkantoor in Almelo

09.09.2019
Een interieur dat de branche weerspiegelt waarin Tronios actief is. Dat had Remy voor ogen toen hij de opdracht kreeg om het nieuwe hoofdkantoor voor het bedrijf in Almelo te ontwerpen. Enigszins robuust dus, want Tronios is in de licht- en geluidsbranche een speler van formaat. Gekozen is voor ruwe materialen als zwart staal en ongeschaafd hout. In de open ruimte zijn met plafondelementen, vloerkleden en armaturen virtuele ruimtes aangebracht, waardoor het interieur toch intiem aandoet.
Lees verder

Nieuws