Nieuw ontwerp: Villa in Brabant

02.07.2018
Aan het ontwerp van deze riante Villa in Brabant is goed afleesbaar dat Remy al in een vroeg stadium bij de plannen betrokken was. De heldere plattegrond is opgebouwd rondom diverse zichtlijnen, waardoor in- en exterieur een twee-eenheid vormen. Door de glazen façades maakt de groene omgeving ogenschijnlijk deel uit van het ontwerp. 
Lees verder

The Best Dutch Interior Design 2018

15.06.2018
Waar komt hun passie voor wonen vandaan? Wat drijft ze? Wat maakt hun werk zo fascinerend? In het boek The Best Dutch Interior Design 2018, dat begin juli verschijnt, geven een aantal Nederlandse vooraanstaande interieurarchitecten antwoord op die vragen. Vanzelfsprekend is Remy er daar één van. In het boek is ruim aandacht voor zijn project Historische Villa in Amersfoort, dat eerder verscheen in Simply Elegant. 
Lees verder

Appartementen in Zeist zijn gewild

13.06.2018
In Zeist ging afgelopen weekend de voorverkoop van dertien door Remy ontworpen appartementen van start. Met succes. De dag trok veel bezoekers, die zonder uitzondering hun enthousiasme lieten blijken over het project dat De Hooght is gedoopt. Dat de appartementen populair zijn, blijkt uit de vele inschrijvingen. De appartementen worden gerealiseerd in een vijftig jaar oud kantoorgebouw in het centrum van de stad. 
Lees verder

Nieuws