REMY SLAAT HANDEN INEEN MET DE ROOY

20.05.2019
Stalen Deuren 2.0. Dat is de naam van een collectie stalen deuren die Remy samen met De Rooy Metaaldesign ontwikkeld heeft. De samenwerking komt niet uit de lucht vallen. In eerdere projecten paste Remy al deuren toe van het familiebedrijf. Met Stalen Deuren 2.0 slaan beide partijen nieuwe wegen in. Wat dat precies inhoudt, is nog geheim. ‘Ik wil een vervolgmaken op wat er al is.’ 
Lees verder

NIEUW ONTWERP: APPARTEMENT AAN ZEE

11.02.2019
Het Albertplein vormt het kloppend hart van Knokke, de Belgische kustplaats waar natuur en cultuur elkaar ontmoeten. Op een steenworpafstand verschijnt in een van de mondaine appartementencomplexen nog voor de zomer een interieur dat door Remy ontworpen is. Daarbij heeft hij nadrukkelijk rekening gehouden met de ligging. Niet alleen het uitzicht op zee, maar ook delichtinval is bepalend. Blikvanger in het interieur vormen de bar en de eettafel, die als een sculptuur in de ruimte geplaatst worden. 
Lees verder

Remy’s shop-in-shop in Blaricum

19.12.2018
Ongedwongen rondlopen tussen het door Remy ontworpen meubilair? Dat kan vanaf voorjaar 2019. Dan opent in de Dorpstraat in Blaricum BlinX (Blaricum Interior Experience), een interieurwinkel waar ook de volledige Remy Meijers Collectie te zien en te koop zal zijn. Naast deze shop-in-shop kunnen bezoekers er ook terecht voor interieuradvies.
Lees verder

Nieuws