Nominatie HOOG.design Awards

03.05.2023
Het project Monumentale Loft Utrecht is genomineerd voor de HOOG.design Awards 2023 in de categorie BEST INTERIOR PROJECT. Begin mei kiest een vakjury een winnaar uit zes genomineerde projecten. Ook het publiek kan een stem uitbrengen op het project. Dat kan tot 14 mei op een speciale site. Daar is ook meer informatie te vinden over het genomineerde project van Remy, waarin heden en verleden hand in hand gaan. De prijsuitreiking is 24 mei in Valley Amsterdam. 
Lees verder

OPGELEVERD: RIANTE VILLA AAN HET WATER

03.03.2023
Luxe materialen en een gedetailleerde afwerking. Daarvan zijn de eigenaren van deze riante woning in Lelystad gecharmeerd. Het is dan ook niet vreemd dat ze voor de herinrichting van de villa bij Remy terecht kwamen. Ook in dit geval stelde die zichzelf de vraag hoe je de ruimte op een zo optimaal mogelijke manier kunt opwaarderen. Het antwoord? Maatwerk.
Lees verder

OPGELEVERD: MONUMENTALE LOFT UTRECHT

01.12.2022
In de binnenstad van Utrecht is het verleden nooit ver weg. In dit rijksmonument uit 1890, ontworpen door architect P.J. Houtzagers, zetelde tot de jaren tien van de vorige eeuw een prinsgezinde Oranjesociëteit. Daarna huisvestte het statige gebouw de Centrale Raad van Beroep. In de jaren negentig zijn er appartementen in gemaakt. Ondanks die bewogen historie is het interieur deels nog intact.
Lees verder

Nieuws