NIEUW ONTWERP: APPARTEMENT AAN ZEE

11.02.2019
Het Albertplein vormt het kloppend hart van Knokke, de Belgische kustplaats waar natuur en cultuur elkaar ontmoeten. Op een steenworpafstand verschijnt in een van de mondaine appartementencomplexen nog voor de zomer een interieur dat door Remy ontworpen is. Daarbij heeft hij nadrukkelijk rekening gehouden met de ligging. Niet alleen het uitzicht op zee, maar ook delichtinval is bepalend. Blikvanger in het interieur vormen de bar en de eettafel, die als een sculptuur in de ruimte geplaatst worden. 
Lees verder

Remy’s shop-in-shop in Blaricum

19.12.2018
Ongedwongen rondlopen tussen het door Remy ontworpen meubilair? Dat kan vanaf voorjaar 2019. Dan opent in de Dorpstraat in Blaricum BlinX (Blaricum Interior Experience), een interieurwinkel waar ook de volledige Remy Meijers Collectie te zien en te koop zal zijn. Naast deze shop-in-shop kunnen bezoekers er ook terecht voor interieuradvies.
Lees verder

Nieuw project: ingrijpende klus in Wassenaar

31.10.2018
Een baken van moderniteit in een dorp van rieten daken. Met die veelzeggende woorden omschreef dagblad NRC drie jaar geleden een door architect Henk Wegerif (1988-1963) ontworpen villa in Wassenaar uit 1925. De huidige staat mag dan slecht zijn, aan de contouren van het woonhuis is de grandeur van weleer nog altijd afleesbaar. Die krijgt komende jaren opnieuw vorm, onder meer door  de betrokkenheid van Remy. Onlangs presenteerde hij de eerste schetsen aan de eigenaren van het pand. 
Lees verder

Nieuws