The Best Dutch Interior Design 02

13.07.2019
De eerste editie van The Best Dutch Interior Design is volledig uitverkocht. Reden dus voor een opvolger. Medio september verschijnt The Best Dutch Interior Design 02, opnieuw een verzameling van het beste interieurdesign van Nederlandse bodem. Met daarin opnieuw ruim aandacht voor Remy met een niet eerder gepubliceerd project. Het boek is nu al te bestellen op de site van HOOG.design. Ieder exemplaar is genummerd. 
Lees verder

Shop-in-shop Remy Meijers Collectie geopend

23.06.2019
De officiële opening laat nog tot september op zich wachten, maar sinds kort kan iedereen er terecht: Blaricum Interior Experience – kortweg BlinX – aan de Dorpstraat in Blaricum. In deze bijzondere interieurwinkel is de volledige Remy Meijers Collectie voor het eerst te zien. 
Lees verder

REMY SLAAT HANDEN INEEN MET DE ROOY

20.05.2019
Stalen Deuren 2.0. Dat is de naam van een collectie stalen deuren die Remy samen met De Rooy Metaaldesign ontwikkeld heeft. De samenwerking komt niet uit de lucht vallen. In eerdere projecten paste Remy al deuren toe van het familiebedrijf. Met Stalen Deuren 2.0 slaan beide partijen nieuwe wegen in. Wat dat precies inhoudt, is nog geheim. ‘Ik wil een vervolgmaken op wat er al is.’ 
Lees verder

Nieuws