News

NEW DESIGN: APARTMENT BY THE SEA

Albertplein is the beating heart of Knokke, the Belgian coastal town where nature and culture meet. Just a few steps away, an interior designed by Remy will appear in one of the fashionable apartment complexes. During the design, he explicitly considered the location of the building. Not only the view, but also the amount of light is important. Therefore, on the south side natural stone panels were chosen for the wall. The matt finish ensures that the light does not reflect, while the drawing refers to the movement of the nearby North Sea. For the wall on the north side, the choice fell on concrete ciré(polished concrete). The unique character of the material tempers the light. An eye-catcher in the interior is the bar and dining table, which are placed in the space like a sculptural work.